woensdag 20 november 2013

REVIEW: BK MATTE BLACK NAIL POLISH



Ik was al ontzettend lang opzoek naar een mat zwarte nagellak. Niet moeilijk te vinden zou je zeggen maar niets bleek minder waar. Na heel wat speurwerk vond ik een super cheap potje van 12ml op Ebay. Een beetje té goedkoop vond ik zelf, maar niet geschoten is altijd mis.

Zo'n twee en een halve week later kwam hij binnen in een goed verpakte, kleine envelop. Het potje zelf is niet heel bijzonder. Een mat(toepasselijk, dat wel) zwart potje met een grote witte dop. Als ik het potje opendraai zie ik een verbazingwekkend fijn kwastje tevoorschijn komen. De dosering op het kwastje is eigenlijk precies goed en ik verbaas me over de egale vloeistof die uit het potje komt. 



Als ik het lakje net heb aangebracht glanst hij nog volop en vol spanning wacht ik het moment dat mijn nagels droog zijn af. Ik raak even afgeleid dankzij het nieuwe Cosmopolitan spotje op TLC en als ik mijn blik weer op mijn nagels werp zijn ze vrijwel droog. En mat! Ik voel me op dat moment echt even een blije kleuter want het ziet er echt prachtig uit! Dit lakje is zeker een aanrader en ik denk dat ik binnenkort nog een hele rits aan kleuren bestel, haha!



1 opmerking: