woensdag 27 november 2013

NEW IN: CUT OUT MINI DRESSDe afgelopen jaren draag ik nog amper jurkjes. Niet omdat ik ze niet mooi vind maar eerder omdat ik ze nogal 'truttig' vind staan bij mezelf. Ik ben normaal gesproken het meisje met de verwassen skinny jeans, de oversized bloesjes en de platte schoenen. In een jurkje of rok voel ik me vaak iets wat awkward maar dit prachtige jurkje bracht daar verandering in. Ik bestelde het jurkje ruim een maand geleden op SheInside.com en afgelopen week kwam hij dan eindelijk binnen. 


Zoals je misschien ook al wel een beetje kunt zien, is het jurkje niet erg lang. Deze little black dress(met de nadruk op little) zal ik dan ook moeten dragen met een zwart broekje eronder. Met mijn 1,73 valt hij ongeveer tot het midden van mijn bovenbenen.

Het is een prachtig babydoll model, gemaakt van chiffon. Vooral het cut out gedeelte, bovenaan bij de schouders vind ik echt prachtig. Ik ben van plan om het jurkje aan te trekken met Oud & Nieuw wanneer ik samen met vrienden naar Awakenings in Amsterdam ga. Hoe ik hem precies ga combineren weet ik nog niet helemaal. Ik denk dat ik ga voor een lichte, zwarte panty en mijn paar zwarte creapers met mijn transparante clutch om het af te maken.

Weten jullie al wat jullie gaan dragen tijdens de feestdagen?

Bron: SheInside

Geen opmerkingen:

Een reactie posten