zaterdag 30 november 2013

MY LIFE IN INSTAGRAM NOVEMBER


November was voor mij een nogal hectische maand. Ik had ontzettend belangrijke tentamens(cruciaal voor het behalen van mijn propedeuse) en heb heel erg veel tijd gestopt in het solliciteren naar een leuke stageplek(een update volgt binnenkort!). Ook besloot ik deze maand om een blog te beginnen om zo onder andere mijn schrijf skills te verbeteren. Met heel veel liefde presenteer ik jullie nu graag mijn eerste My life in Instagram, November!

#1 // Deze 'actiefoto' werd gemaakt tijdens een ontzettend gezellig avondje Boel op Stelten in Groningen. De muziek(techno) was geweldig en ik heb de hele nacht heerlijk met mijn vriendinnetjes gedanst! De mesh top die ik draag op de foto was een groot succes. Ik heb die nacht heel veel lieve complimentjes gehad op m'n outfit!
#2 // Op deze foto had ik net besloten om mijn afgetrapte paar zwarte All Stars om te wisselen voor een gloednieuw bordeaux rood paar! As you can see heeft het rechter par heel wat (festivals en feestjes) te verduren gehad, haha!


#3 // Bovenstaande roos kreeg ik samen met mijn klasgenootjes in mijn handen gedrukt van de PvdA. Ze waren de partij begin november druk aan het promoten en daar hoort natuurlijk de welbekende roos bij!
#4 // Zoals ik in het begin van deze post al noemde ben ik afgelopen maand erg druk geweest met het zoeken naar een stage. Ik wil ontzettend graag een plek waar ik meer kan leren over het styling en/of copywriter vak. Aankomende donderdag heb ik een heel spannend gesprek so fingers crossed!
#5 // Een grote flaphoed stond al maanden op mijn verlanglijstje maar omdat ik het moeilijk vond om hem te combineren liet ik hem steeds liggen. Toen ik half november deze prachtige variant bij de H&M zag hangen besloot ik hem toch maar mee te nemen. Ik combineerde hem met mijn houthakkersblouse, zwarte skinny, Dr. Martens, leren jasje en een aantal zilveren subtiele sierraden. 
#6 // Zoals ik in mijn vorige artikel al aangaf schafte ik afgelopen week dan eindelijk mijn eerste LUSH artikel aan. Vanwege de droge plekjes op mijn handen in de winter besloot ik voor de Lemon Flutter Nagelriemcme te gaan. 
Het goedje ruikt ontzettend lekker en het resultaat is tot nu toe verbluffend!


#7 // #SELFIE time, haha! Op een saaie november dag besloot ik uit verveling wat te gaan make-upen en zie hier het resultaat! Zoals je kunt zien heb ik flink met mijn highlighter geëxperimenteerd om mijn gezicht te shapen.


#8 // Ik ben ontzettend blij met deze cut out dress! Het is echt mijn allereerste jurkje in tijden maar ik vind hem echt prachtig! Ik laat hem de komende weken nog even in de kast hangen maar zo als het nu lijkt ga ik hem tijdens de feestdagen vast en zeker dragen!
#9 // Deze prachtige Nasty Gal Crossed Top dupe kwam afgelopen week binnen. De kwaliteit van de stof is niet geweldig maar mooi vind ik hem wel! Perfect voor een avondje stappen of een zwoele zomernacht! Zelf ga ik hem dnek ik combineren met een high waisted short/jeans of een maxiskirt!


4 opmerkingen:

 1. Hele leuke foto's!
  Dat jurkje is gewoon geweldig (:

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat jurkje, helaas ben ik iets steviger en kan ik dat niet hebben. Maar wat heb jij een prachtig figuur zeg!
  Liefs, Ypie

  www.oh-saycanyousee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen