dinsdag 26 november 2013

CURRENT WANTS

Current WantsMet een feestelijke decembermaand voor de boeg krijg ik altijd ontzettend vaak de vraag: Wat wil je hebben? In mijn schoot geworpen. Voor het eerst in jaren maakte ik een verlanglijstje en bovenstaande items zijn het resultaat!


1 // Rituals Creamy Foam Cleanser (13,-) 

Voor mijn verjaardag een jaar terug kreeg ik een proefvariant van deze cleanser. Voorheen gebruikte ik altijd reinigingsdoekjes of melk maar nadat ik kennis maakte met deze cleanser van Rituals was ik gelijk verkocht! Ik wil echt al tijden de normale variant inslaan maar ik blijf het vergeten. Een perfect item voor op mijn Sinterklaas wishlist dus!


2 // Paperblanks Agenda 2014 (16,95)

Dit pareltje van een agenda van Paperblanks spotte ik laatst op een andere blog en ik vind 'em echt prachtig! Het printje en de kleuren zijn perfect gecombineerd en ik kan dan ook niet wachten tot ik hem in handen heb.


3 // O.P.I Christmas Collection Visions Of Love (15,50)

Als nagellak fanaat heb ik al flink wat rode lakjes op mijn plank staan. De kleuren die ik heb zijn echter een stuk feller en een donkere variant heb ik nog niet tussen mijn stash staan. Deze donkerrode kleur van O.P.I. lijkt mij de perfecte hekkensluiter op mijn rode lakjes collectie.


4 // Urban Decay Naked 2 Palette (45,-)

Ja, je leest het goed. Niet de Naked 3 maar de Naked 2 staat bovenaan mijn wishlist! Hoewel ik de roze tinten in het derde palette echt prachtig vind(vind hier mijn artikel over de Naked 3) denk ik toch dat het tweede palette mooier zal aansluiten op mijn huidskleur. Dit omdat er in Naked 2 naast roze en champagne tinten, ook aardetinten te vinden zijn. Iets wat ik zelf altijd net iets mooier vind op mijn huid.


5 // Buddha to Buddha Ben Junior Armband (179,)

Sinds mijn moeder mij begin dit jaar een Buddha to Buddha ring gaf ben ik helemaal verknocht aan dit prachtige sieraden merk. Het duurde dan ook niet lang voordat ik wist dat ik mijn collectie wilde uitbreiden met een armband. Omdat ik erg dunne polsen heb kan ik ook de Junior lijn dragen en laat ik net het geluk hebben dat deze lijn een stuk goedkoper is(lucky me!).


6 // RedKen Diamond Oil Pack (64,-)

Ik droom al jaren van een flinke bos, prachtig lang haar. Helaas wil de zaak niet echt vlotten en lijkt mijn haar ieder jaar maar enkele centimeters te groeien. Het feit dat ik mijn haar erg veel heb geverfd de afgelopen jaren helpt daar natuurlijk ook niet bepaald aan mee. Twee maanden terug besloot ik om mijn haren de eerst komende tijd niet meer te gaan verven(mijn uitgroei is gelukkig amper zichtbaar) in de hoop mijn haar wat rust te geven. Ook wilde ik graag investeren in goede haarverzorging en tijdens een bezoekje aan de kapper stuitte ik op het merk RedKen. Ik schafte een drietal proefverpakkingen aan en het resultaat is verbluffend! Mijn altijd droge haar is ineens zijde zacht! Ik kreeg een kortingsbon mee naar huis en zodra ik door mijn proefverpakkingen heen ben ga ik zeker voor de normale variant!

2 opmerkingen:

  1. Die agenda ziet er zo mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb een notitieboekje van Paperblanks met dezelfde print, in het echt is die nog mooier!

    BeantwoordenVerwijderen