maandag 10 februari 2014

NEW IN: NIKE ROSHERUN JUNIOR
Een paar vette sneakers stonden al erg lang hoog op mijn wishlist. Eind vorig jaar had ik een geweldig paar Nikes gezien maar helaas waren deze echt he-le-maal nergens meer te krijgen! Teleurgesteld vervolgde ik mijn zoektocht maar in de maanden die daarop volgden kwam ik geen enkel paar tegen welke ook maar in de buurt kwam van mijn gespotte paar. 

Toen ik afgelopen dinsdag na een lange stagedag vermoeid in de lift stond viel mijn oog ineens op een paar geweldige sneakers aan de voeten van het meisje tegenover me. Een van mijn collega's gaf haar enthousiast een complimentje over deze prachtige kicks waarop het meisje antwoordde dat ze uit de junior collectie van JD Sports kwamen.

Je raadt het waarschijnlijk al, maar nadat ik weer in Groningen aankwam ben ik gelijk naar de JD Sports geracet waar ik met een kloppend hart deze pareltjes aan mijn voeten schoof. It was love at first sight, en de budget prijs(65,-!!!) zorgde ervoor dat ik in no time met mijn pinpas bij de kassa stond!
Hoewel ik nog steeds niet weet of ik dit paar leuker vind dan mijn eerst gespotte paar, ben ik ook erg blij met deze Nikes! Ze lopen echt zalig en de neutrale kleuren zorgen ervoor dat je ze bij vrijwel iedere outfit kunt dragen. Hier komt nog bij dat ik de laatste tijd nogal intensief sport en met deze schoenen sla ik dus twee vliegen in een klap(én nieuwe sneakers, én nieuwe sportschoenen)!

Deze Nike Rosherun Junior sneakers zijn voor 65,- te verkrijgen bij JD Sports. Voor hoever ik weet gaan de Junior maten bij JD Sports meestal tot 38,5(Nikes vallen wel kleiner, ik heb zelf normaal maat 37,5) dus als je kleine voetjes hebt raad ik je (helemaal qua prijs!) zeker aan eens tussen de Junior collecties te snuffelen! 

1 opmerking: