dinsdag 18 november 2014

NEW IN: NIKE AIR HUARACHE


Ik heb ze inmiddels al een paar weken, maar wilde ze toch graag even delen: mijn Nike Air Huaraches! Vlak na de zomer spotte ik het model op een Amerikaanse website maar helaas was het model dat ik wilde niet verkrijgbaar in mijn maat. Ruim een maand later vond ik een prachtig paar op een Duitse website en ik bestelde ze dan ook gelijk, iets wat ik achteraf gezien beter niet had kunnen doen.

Zodra ik de doos opende zag ik het eigenlijk al gelijk: deze ging ik nóóit passen! Na wat Googlen kwam ik er al vrij snel achter dat dit model 1 á 2 maten kleiner valt dan normaal en o wat baalde ik. Vastberaden als ik was wurmde ik mijn voeten in de schoenen maar ze waren gewoon echt te klein. Met pijn in mijn hart verkocht ik het paar op marktplaats omdat terugsturen helaas te duur was.

Begin november zag ik een meisje lopen met deze variant. Ik was opslag verliefd en mijn zoektocht naar de schoenen begon. Het duurde niet heel lang voordat ik ze vond op de website van JD Sports. Helaas waren bijna alle maten uitverkocht en was er alleen nog een maat 38,5 beschikbaar. Een beetje huiverig besloot ik hem uiteindelijk toch maar te bestellen en 5 dagen later kon ik ze ophalen in de winkel. Al duimend schoof ik de sneakers aan mijn voeten en mijn geluk kon niet meer op: ze zaten perfect!

Sinds ik ze binnen heb draag ik ze vrijwel dagelijks en ze zitten heer-lijk! Hoewel niet iedereen weg is van het model vind ik ze zelf super stoer. Omdat ik veel zwarte outfits draag zijn deze sneakers wel echte eye catchers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten